COMUNICAT CU REGIM DE URGENTA

<!– /* Font Definitions */ @font-face {font-family:”Cambria Math”; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;} @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:””; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:”Calibri”,”sans-serif”; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:”Times New Roman”; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:”Times New Roman”; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} .MsoPapDefault {mso-style-type:export-only; margin-bottom:10.0pt; line-height:115%;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 2.0cm 2.0cm 2.0cm; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} –>
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Tabella normale”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Incepand cu data de 31 octombrie:

– nu se mai furnizeaza informatii despre functionarea Frontului inafara organizatiei ;

-nu se fac demersuri pentru personalitatea juridica a organizatiei, camdeodata inca functioneaza in cadru legal dar fara personalitate juridica;

-se intocmesc listele cu membri actuali, cu precizari la apartenenta lor in partide sau alte organizatii, se mai precizeaza daca sunt cadre active sau inactive( nu au mai activat o perioada de timp);

-se intocmesc listele cu membrii care au facut parte din Front, si postura in care s-a parasit Frontul de catre acestia.

-se intocmesc liste cu persoane care nu fac parte din organizatie dar sprijina functionarea ei;

-nu se fac comentarii asupra apartenentei religiose a persoanelor care adera in organizatie;

-nu se fac afirmatii sub nici o forma cu scopul de a ataca un cadru al Frontului ( de genul carti citite, orientari muzicale, relatiile cu familia sa, sau alte tipuri de denigrare a camaradului tau)

nu se primesc membri pana in anul 2009 luna ianuarie ci doar sunt inregistrati in baza de date cu adeziuni;

nu au loc parteneriate pana la actiuni din 2009, fiind acceptate doar cele de collaborare externa, exemplu : org-uri din Spania si italia care au abordat Frontul pana in prezent.

– parolele tuturor portalelor web si emailurilor Frontului raman la o singura persoana.

BRATUL DE FIER E BAZAT PE UNITATE, CAMARADERIE SI CONTINUITATE.

CEI CARE NU REZISTA TENTATIILOR DE MAI SUS, POT PARASI ORGANIZATIA.

Cei ramasi pana azi am fost asociati sub idei comune si actiuni comune. In nici un caz cu forta pt ca nu exista persoane recrutate si tinute in Front cu bocanci in cap.

Cei care au ramas pana astazi in organizatie, nu au comis abateri sau au comis fara stirea mea ( asa cred ei, pt ca eu pana la solutia finala ma fac ca nu stiu)

Orice organizatie are camarazi si bastarzi. Camarazii sunt pietrele cetatii iar bastarzii sunt apa care sapa sub ziduri.

Conform informatiilor de care disunì,daca nu dadeam prezentul comunicat, in mai putin de jumatate de an, Bratul de Fier putea fi gasit doar pe Google, ca o asociatie de plantat ridichi sau un site porno cu femei grase si iubarete, purtand aceasta denumire.

ALTE MASURI ALE SERVICIULUI DE SIGURANTA SE MAI MOT LUA LA INTOARCEREA CAMARADULUI MARIUS TRANCA BF OOO3 ,CU NOI PROPUNERI SI STRATEGII. CAMARADULUI NOSTRU MARIUS TRANCA ESTE DEJA PROMOVAT IN SERVICIUL DE SIGURANTA, IAR ACESTA INDEAMNA NATIONALISTII LA RESPECTAREA LEGII.

Camarad Ionut Rotaru

Serviciul de Siguranta, FRONTUL NATIONAL BRATUL DE FIER

Reclame

One response to “COMUNICAT CU REGIM DE URGENTA

  1. Nu stiu cine sunteti dar idealul national socialist promovat de noi nu are nimic cu basarabia care a dat sute de cozi de topor ale caror lovituri le suportam permanent. Intrarea basarabenilor in Romania este de fapt o invazie ruseasca mascata.Organizatia SIEG FRIED considera ARDEALUL singura patrie pt.care unul din scopurile finale este sa se intre din toate celelte provincii cu PASAPORT SI VIZA! Unexemplu de ceea ce urmam noi este pe pagina http://www.youtube.com/watch?v=80lLU5-yji8&NR=1 .
    Asa ca mai lasati-o moale cu cuvintele mari „camarad „si altele,-sunteti noua „dreapta” (vechea stanga!!).
    SIEG HEIL!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s